Portretten

2014, Hugo Wijdeveld, 60x80, acryl en olieverf op linnen, portretopdracht J. Comello

2014, Hugo Wijdeveld, 60×80, acryl en olieverf op linnen, portretopdracht J. Comello

Ik maak portretten in opdracht, zowel van mensen als van dieren.
Een mooi portret is een dierbare herinnering voor later. Als u overweegt een portret te laten maken van uw kind, ouders of bijv. uw huisdier, dan kunt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis of bij mij in het Atelier.


Staat mijn penseeltoets u aan, neem dan contact met mij op via onderstaand formulier of bel 06-17704781 voor een vrijblijvende afspraak.

Werkwijze

Ik wil het liefst het onderwerp in eigen persoon ontmoeten om een indruk te krijgen van het karakter en het uiterlijk. Ik maak bij die gelegenheid zelf foto?s. U kunt daarnaast natuurlijk zelf ook foto?s aanleveren. In overleg wordt bekeken welke foto?s het beste als uitgangspunt genomen wordt. In het eindstadium krijgt u het schilderij op zicht mee naar huis. Eventuele opmerkingen worden dan nog verwerkt in het schilderij.

Prijs

De prijs van een schilderij is o.a. afhankelijk van het formaat wat u kiest. Voor een portret-opdracht begint dat bij ? 450. Hiervoor ontvangt u een schilderij op het formaat van 40×50 op linnendoek.

 

Mocht het portret desondanks niet naar uw zin zijn,
dan hoeft u het niet af te nemen.

Meer Informatie

  Naam

  Telefoon nr.

  Email (verplicht)

  Uw bericht

  Reacties