ws leer beter tekenen 1

Workshop
Leer beter tekenen en schilderen
in 1 dag

workshop leer beter tekenen en schilderen in 1 dagDeze workshop is bedoeld voor mensen die zeggen dat ze niet kunnen tekenen en schilderen, maar het wel willen!

Veel volwassenen zitten qua tekenen ongeveer op het niveau van een tienjarig kind, omdat op die leeftijd vaak de frustratie ontstaat als dingen niet zodanig op papier komen als ze gezien worden. Veel mensen stoppen dan vaak met tekenen, en houden zichzelf voor dat ze niet kunnen tekenen. U kunt door deze barri?re heen!

Tijdens deze ?verwonder?-workshop leert u de kwaliteiten van uw rechter hersenhelft te gebruiken met de tekenmethode van de Amerikaanse kunstenares Betty Edwards.

 

?s Middags gaan we dan helemaal los met kleur en verf. U krijgt basistheorie over de kleurenleer en het gebruik van acrylverf. Ook hier zult u ervaren dat als u uw gevoel durft te volgen er een geheel eigen stijl van schilderen ontstaat. Verras u zelf en ga met een uniek tweeluik naar huis.

 

Niveau: beginners en gevorderden
Duur: 10.00 uur tot 16.00 uur
Kosten: ? 75,- euro p.p. incl. materiaal, koffie/thee en lunch
minimaal aantal deelnemers: 6
Locatie: Atelier, Vliegdenweg 13, Bussum

 

Als u zich nu opgeeft dan krijgt u een week van te voren automatisch bericht of de workshop doorgaat, de routebeschrijving, wat u moet meenemen etcetera.
Wilt u zich inschrijven? U vindt het inschrijfformulier onder deze tekst.
Meer informatie? Vul hieronder het formulier in.

Inschrijven / Meer informatie

    Selecteer de workshop

    Naam

    Telefoon nr.

    Email

    Uw bericht