Cursussen in Corona-tijd

Vanaf 10 februari, onder voorbehoud van de aangekondigde maatregelen op 2 februari, gaan de Atelierlessen, in aangepaste kleine groepen, weer door.
We schilderen op een eigen plek op anderhalve meter afstand en met spatschermen. Workshops hebben een maximum van 4 deelnemers. Ook hier geldt een vaste plek en de mogelijkheid van anderhalve meter afstand. Ten tijden van lockdown gaan basiscursussen en workshops niet door. Schilderbegeleiding van de atelierlessen gaat op afstand (thuis schilderen) door. Men kan beeldbellen met whatsapp, teksten foto’s opsturen en men kan 1 op 1 een afspraak maken in het atelier voor hulp. Op deze wijze hoop ik ieder een mogelijkheid te bieden om toch te kunnen blijven schilderen met begeleiding en advies.

Wat altijd door gaat is de Comello-schilderacademie.nl; online cursussen. Zelf thuis aan de slag gaan met tekst en video-uitleg. In je tijd en in eigen tempo leren schilderen, zo vaak terug kijken als je wilt. Ideaal in de Coronatijd om toch aan de gang te gaan en te beginnen met schilderen.